Korizma u našoj župi

Da bi se što bolje pripremili za Uskrs, ove godine vam tijekom korizme u našoj župi nudimo:

ISPOVIJED – svećenici će svaku večer biti na raspolaganju za sakrament ispovijedi od 17h do kraja večernje mise.

LECTIO DIVINA – don David Leskovar će svakog ponedjeljka u 20:15h predvoditi molitvu ”lectio divina”. Studenti i radnička mladež će uz vodstvo don Davida 45 minuta razmatrati Biblijske tekstove. Pozivamo sve studente i radničku mladež već na prvu molitvu, u ponedjeljak 11. ožujka. Molitva će biti u kapelici, ili u crkvi – prema potrebi.

KORIZMENI VJERONAUK ZA ODRASLE – don Ivan Šibalić će svakog četvrtka u 19:15h (nakon večernje mise) imati vjeronauk za odrasle. Na vjeronauk su pozvani svi od 18 godina (studenti) pa na više, s posebnim naglaskom na oženjene i one koji se pripremaju za brak. Prvi vjeronauk za odrasle biti će u četvrtak 14. ožujka u kapelici ili crkvi – prema potrebi. Tema prvog susreta bit će – molitva.

SUSRETI MAJKI S MALOM DJECOM – svakog ponedjeljka u 10:00h majke s malom djecom okupljat će se u dvorani oratorija. Ondje će zajedno moliti jednu deseticu krunice i družiti se uz ”majčinske teme” uz kavu. ISPOVIJED za majke s malom djecom bit će u ponedjeljak 8. travnja od 10:00h nadalje. Jedne drugima će pomoći čuvati djecu dok se ispovijedaju.

KRIŽNI PUT – svakog petka i svake nedjelje u 17:50h u crkvi ćemo moliti pobožnost križnoga puta. Svi su pozvani!

Detalje o velikoj korizmenoj ispovijedi, križnom putu po ulicama Knežije i duhovnoj obnovi za muškarce, javit ćemo naknadno.