Blagoslov obitelji u došašću

Svećenici će opet posjećivati obitelji u njihovim domovima, a za blagoslov se trebaju prijaviti samo oni koji do sada nisu primali blagoslov u svojim domovima.

Ove godine se vraćamo na tradicionalni oblik blagoslova obitelj gdje svećenik posjećuje vaše dome. Blagoslov će biti kroz advent i započinjemo 28. studenog.  Oni koji su do sada primali blagoslov obitelji ne moraju se prijavljivati jer su već u evidenciji i svećenik će im doći u blagoslov prema rasporedu koji će uskoro biti objavljen.

Za sve koji zbog određenih okolnosti ne primaju svećenika u svojem domu moguće je doći na blagoslov obitelji u crkvu. Svaku večer kroz došašće biti će obred blagoslova obitelji nakon večernjeg misnog slavlja.

Pozivamo sve one koji do sada nisu primali blagoslov obitelji ili su novo doseljeni u našu župu da se prijave preko poveznice na internetskoj stranici naše župe (nalazi se u desnom žutom stupcu) ili putem sljedećeg QR koda.

Ukoliko se netko ne služi računalom ili internetom neka dođe do župnog ureda pa ćemo mu pomoći oko prijave.

U slučaju da tijekom došašća nećete biti u svom domu javite nam se u župni ured pa ćemo dogovoriti naknadni termin blagoslova.

Radujemo se susretu s vama!