Oproštaj don Ivana Šibalića s Knežijom

U nedjelju, 22. kolovoza, u 18:30h don Ivan Šibalić služit će posljednju misu kao župnik naše župe.

Dragi župljani,

Nakon 12 godina prisutnosti na Knežiji, od čega posljednjih 6 i kao župnik župe B.D. Marije Pomoćnice, javljam Vam se svojim zaključnim emailom. Moji poglavari su odlučili da će mi iduća služba biti u Zadru, gdje ću raditi kao Studentski kapelan. Osim mene, ove godine s naše župe odlazi i don Marijan Lovrić (seli u Beli Manastir), kao i don Branko Bendra (seli u Podsused).

Prije svega, želim vam od srca zahvaliti što ste me prekrasno prihvatili. Osjećao sam i bezbroj puta se uvjerio da uvijek mogu računati na vašu blizinu i podršku. A, u službi župnika blizina i podrška župljana su iznimno važni. Bez vas, mnoge dobre stvari koje su se ovih godina na župi dogodile  – jednostavno ne bi bile moguće. Vjerujem da i dalje mogu računati na vaše molitve.

Posljednjih 12 godina, redovito sam vodio nedjeljnu večernju sv. misu u 18:30h. Volio bih se stoga oprostiti s župom upravo slavljem na toj svetoj misi. Rado vas stoga pozivam na svetu misu u NEDJELJU, 22. KOLOVOZA, u 18:30h, na kojoj ćemo se don Marijan i ja oprostiti od vas. Dan nakon toga, službeno ću predati službu novom župniku.

Želim ujedno i dobrodošlicu našem novom župniku don MARIU BOBIĆU, kao i svoj ostaloj braći salezijancima, don Mariovim novim pastoralnim suradnicima:

  • don Stjepanu Bolkovcu, novom ravnatelju zajednice
  • don Slavku Barišiću, župnom vikaru
  • don Ivanu Terzeu, župnom vikaru
  • don Josipu Tafri, đakonu koji će brinuti o pastoralu mladih
  • Luki Grgatoviću, asistentu
  • Hrvoju Kolaku, asistentu
  • don Josip Stepan i don Vinko Kraljević ostaju u zajednici kao naši dragi i vjerni ispovjednici.

Ubuduće će vam se s ove adrese službeno javljati novi župnik don Mario Bobić, koji će biti svečano uveden u službu župnika u NEDJELJU, 29. KOLOVOZA, na svetoj misi u 10:30h. Gospodin neka ga prati i blagoslovi u radu. A vas pozivam da ga prihvatite barem onako kako ste i mene bili prihvatili.

Pozdrav vam i blagoslov,

don Ivan Šibalić, SDB